L’any 1971, un grup d’empresaris i emprenedors del nostre país funden Urbanitzacions i Construccions S.A. La idea de fons és crear una constructora a partir de la unió de l’experiència i els coneixements de diferents professionals de múltiple naturalesa vinculats tot ells al món de la construcció. Amb el pas dels anys URCOSA, nom amb el qual l’empresa és coneguda en el sector, es va fiançant al mercat Andorra a força de crear una base sòlida, de credibilitat i responsabilitat amb què realitza i per què se li encarrega.

Durant aquest temps l’empresa passa a ser de responsabilitat familiar deixant de banda l’origen de formació d’empresa inicial avançant en la direcció de fidelització del client i de responsabilitat en prendre’s les obres com a pròpies, intentant donar el millor servei al client i així ben retornar la responsabilitat dipositada en URCOSA. Seguint aquesta línia i fent un pas més en la direcció de professionalització que mereix el sector per tal de donar solucions i resposta a l’especialització i complexitat que estan adquirint el dia d’avui les obres, URCOSA ha apostat pel capital humà i tècnic que formi la seva empresa.

És així que avui dia l’empresa està formada des d’encarregats d’obra amb una experiència i fidelitat superior als 20 anys a la mateixa fins al personal tècnic i de direcció compost per enginyer de camins, canals i ports, enginyer industrial, arquitecte i sobreestant entre d’altres.